Restaurants

Restaurants

Palma, oberta els 365 dies de l'any

Palma compta amb una extensíssima oferta de restaurants, bars i cafeteries per satisfer tots els paladars. Una varietat que trobareu a cadascuna de les deu zones gastronòmiques de Palma que proposam a continuació.

PASSEIG MARÍTIMConcentra gran quantitat de locals amb gatronomia molt diversa. Hi abunden els de cuina mediterrània, italians, pizzeries i arrosseries. Hi ha, així mateix, exquisida cuina xinesa i hindú, a més d'un restaurant d'autor. També al carrer de Monsenyor Palmer es pot provar menjar mexicà. Aquest passeig alberga, a més, el major nombre de locals de nit.

Autobusos: 1,41,50 (bus turístic)

LA LLOTJA - BORN - PORTA DE SANTA CATALINAEl Passeig del Born té una extensa oferta de cuina mediterrània i cafès on encertar amb saborosos entrepans i pa amb oli. D'aquí parteixen carrers com Sant Feliu i Apuntadors, amb locals de cuina vegetariana, internacional, francesa, mallorquina, mediterrània, tapes i racions. A la plaça de la Llotja hi ha també pizzeries, tavernes basques i cuina marinera. A la avinguda de l'Argentina, marisqueries, xinesos, italians, gallecs i arrosseries.

Autobusos: 6,15,50 (bus turísitc)
SANTA CATALINA - PLAÇA DEL PROGRÉSLa zona s'ha convertit en una de les més poblades de restaurants i cafès. Les opcions són moltes: tapes i pa amb oli, cuina argentina, italiana, mallorquina, asturiana, japonesa, africana, mediterrània i carns. A la plaça del Progrés hi ha mexicans, vegetarians i d'especialitats del Vietnam.

Autobusos: 3,4,5,6,41,50 (bus turístic)

GÉNOVAAquest barri a la muntanya s'ha destacat sempre pels seus restaurants de cuina mallorquina, mediterrània i excel.lents carns. Des de fa uns anys l'oferta s'estén a més a altres cultures culinàries, com la colombiana i l'escandinava.

Autobús: 4

ES MOLINAR - PORTIXOLÉs la zona amb més tradició pel que fa a peixos i mariscs frescs, calderetes i arrossos. Al passeig que voreja la costa se succeeixen els locals amb terrassa on també abunden els de cuina mediterrània, exquisides tapes i pa amb oli. Al carrer Capità Ramonell Boix hi ha cuina andalusa.

Autobusos: 15,17,18,28

CIUTAT JARDÍAquest barri de nom suggeridor amaga les marisqueries més populars de la ciutat. Els peixos i mariscs frescs, cuinats o a la graella, regnen entre altres locals de cuina mediterrània, mallorquina, arrosseries i plats sofisticats. També és possible gaudir de pa amb oli i tapes enfron de la mar.

Autobusos: 15,17,18,28

MERCAT DE L'OLIVAREn el mercat municipal hi ha tot una extensa oferta de locals amb especialitats mediterrànies i de cuina de mercat. També és possible decidir-se per les pizzes, les amanides, les hamburgueses, els kebab i entrepans, o un variat de tapes i broquetes.

Autobusos: 17,23,41

NUCLI ANTICEl nucli antic de Palma és un dels més grans d'Europa, així que els seus restaurants i bars són també abundants. Hi destaca la varietat de l'oferta, amb predomini de la cuina mallorquina, mediterrània, internacional, italiana, basca, gallega, regional i de mercat. Sense oblidar les tapes i les broquetes creatives.

Autobus: 2,6,15

PASSEIG MALLORCA - JAUME IIIÉs també un altre dels centres grastronòmics de Palma per excel.lència, en quantitat i varietat. L'oferta s'estén a les especialitats de la cuina mediterrània, internacional, basca, espanyola, mallorquina, xinesa, italiana, així com a les rostidories i la cuina de mercat.

Autobusos: 2,3,6,7,50 (bus turístic)

ALTRES A la carretera que condueix a Establiments funcionen grans restaurants de cuina mediterrània i mallorquina. A l'altre costat, a Portopí, l'oferta és més diversa i reuneix des d'exquisits locals de cuina internacional als especializats en menjar nord-americà, pizzeries, xinesos i fondes castellanes.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 9 de març de 2023

Menú de navegacióMenú de navegació