Palma en 1,2,3 dies

Palma en 1,2,3 dies

Primer dia

  • Matí

El matí del primer dia descobrirem una ciutat oberta al mar. I no hi ha millor manera de fer-ho que a bord del Bus Turístic.
Per a una visita pel nostre compte, partim de la plaça de la Reina, passegem pels jardins de s'Hort del Rei i continuem per l'antiga muralla. Al peu de la imponent Catedral gòtica obtenim una panoràmica del parc de la Mar, l'espai cultural de Ses Voltes i la badia, parem al palau de l'Almudaina i al Palau Episcopal. El carrer Palau Reial ens portarà a la plaça de Cort, on hi ha l'emblemàtic Ajuntament. Des d'aquí ens dirigirem a través d'alguns dels carrers comercials més peculiars de la ciutat cap al Born, agradable carrer ple de botigues exclusives. Passejarem tranquil·lament i visitarem les exposicions i l'Oficina de Turisme de l'elegant Casal Solleric. En direcció al mar arribarem a l'antiga llotja dels mercaders, i acabarem el bell recorregut per la zona amb la visita a la cripta i al museu de l'església de la Santa Creu.

  • Tarda-nit

A l'hora de dinar, podreu escollir entre l'àmplia oferta del barri de la Llotja, el Born i la porta de Santa Catalina.
Després, una opció és combinar les compres pel carrer Unió, la plaça de Weyler i Jaume III amb una visita al Museu d'Art Contemporani Es Baluard. Una altra opció és agafar el Bus Turístic cap al castell de Bellver, vell gegant que, elevant-se des de ponent, protegeix Palma des del segle XIV.
Per descobrir la nit palmesana, recomanem un sopar al sempre animat passeig Marítim.

Segon dia

  • Matí


Submergiu-vos a la Palma cultural.
Comencem amb una visita al majestuós Palau March i al seu atractiu museu. Des d'aquí ens dirigirem al casal senyorial de Can Marquès (prèvia reserva), un viatge a un passat fascinant. Després d'endinsar-nos als patis de Ca n'Oms, Can Bordils i Ca n'Olesa, descobrirem Can Morey de Sant Martí. A continuació, visitarem els banys àrabs i el Museu de Mallorca, verdaderes trobades amb la història de la ciutat. A la plaça del mateix nom hi ha l'església de Santa Eulàlia, a prop del casal de Can Vivot, i des d'aquí arribarem a l'emblemàtica plaça Major, on ens aturarem davant de les façanes modernistes de Can Forteza i l'Àguila.

  • Tarda-nit


A l'hora de dinar, gaudirem amb qualsevol dels restaurants propers al popular Mercat de l'Olivar.El bus 3 ens portarà fins a la imprescindible Fundació Pilar i Joan Miró. Una altra opció és anar a comprar des de la Rambla fins a la plaça d'Espanya, recalant en un cafè de la zona i combinant durant el recorregut visites a l'antic Gran Hotel (joia modernista), la façana del Palau de Justícia, la Casa Casasayas i també el Museu d'Art Espanyol Contemporani.
Per sopar, ens endinsarem en el barri de moda: Santa Catalina.

Tercer dia

  • Matí


Podem començar combinant comerç tradicional, galeries d'art i història. Sortirem de la plaça de Cort i arribarem a la de Sant Francesc, per visitar l'església del mateix nom dedicada al sant. Seguirem fins al barri de sa Gerreria, on ens trobarem amb interessants exteriors d'edificis com El Temple, la plaça de l'església de Sant Jeroni, l'església de Monti-sion i els patis de la Criança i Can Catlar.

  • Tarda-nit


Amb el bus 15 (Porta des Camp) accedirem als barris marítims del Portitxol i es Molinar, on assaborirem peix i marisc fresc de primera qualitat.
Aprofitarem per ultimar compres i visitar alguna de las galeries d'art de la ciutat.
Per a una Palma diferent i divertida, què us sembla una excursió en bici o Segway?
Per a informació i reserves:
- Belori Bike Tel: +34 971 490 358
- Bicisport Tel: +34 971 401 594
- Palma On Bike Tel: +34 971 718 062
- Rent a Bike Tel: +34 971 401 821
- Segway Tel: +34 605 666 365


Per sopar, ens dirigirem al passeig Mallorca - Jaume III, un altre dels centres gastronòmics de Palma per excel·lència.

Més informació a www.visitpalma.com

Data darrera modificació: 9 de març de 2023


Menú de navegació