Palma, ciutat de descans

Palma, ciutat de descans

Palma ofereix al visitant experiència i qualitat en la seva variada gamma d'hotels, des dels que es troben ben al centre als situats davant les platges del municipi.
             Palma, ciutat de descans     
                     Palma a trivago                           Llegeix opinions sobre Palma
 
ELS HOTELS URBANS
Categoria en ple cor de la ciutat

L'allotjament als hotels urbans de Palma atorga al visitant el plaer d'una vivència directa de tota l'oferta patrimonial, cultural, d'oci i comercial de la ciutat. El clima suau i les bones comunicacions són avantatges afegits que han convertit la capital en una destinació cada vegada més demanada.
La dilatada trajectòria turística de la ciutat és garantia d'un servei de qualitat, que ofereix en unes instal·lacions modernes i funcionals, sempre adaptades als darrers avenços tecnològics i completades amb altres serveis a la mida de cada visitant, com són la seva oferta gastronòmica o de wellness.
Tant si el motiu de la visita a Palma és el turisme o els negocis, i sigui quina sigui l'època de l'any, els hotels del centre de la ciutat són l'elecció encertada que permet una estada esplèndida en una ciutat sofisticada.

ESTABLIMENTS DE LA COSTA
Hotels que acaricien la mar

A Palma, ciutat que mira a la mar, no hi poden faltar els hotels de platja. Cala Major-Sant Agustí, a l'oest, o Platja de Palma, a l'est, són algunes de les zones a 10 minuts del cor de la ciutat que ofereixen al visitant la possibilitat de passar uns dies combinant descans i entreteniment en suggeridors establiments pròxims a una de les set platges amb què compta Palma.
Les bones comunicacions de la xarxa d'autobusos públics permeten acostar-se al centre de la ciutat en poc temps i connectar des d'allà de manera privilegiada amb qualsevol altre punt de l'illa.
Els hotels i apartaments de la zona de platja del municipi de Palma suposen una oferta de qualitat que s'ajusta a totes les butxaques durant els 365 dies de l'any. Compten també amb nombroses possibilitats per a l'oci, amb animats locals reconeguts a nivell internacional, a més de variats comerços, restaurants i cafeteries.

ELS HOTELS AMB ENCANT
Allotjament amb un segell de distinció

L'oferta d'allotjament de Palma inclou múltiples possibilitats per als qui cerquen alguna cosa més
que un lloc per passar la nit. I és que a la ciutat augmenta el nombre d'hotels amb encant, establiments refinats i elegants amb un denominador comú: l'excel·lència. Cases palatines restaurades i hotels minimalistes que singularitzen el que el turista del s. XXI cerca a la nostra ciutat. L'estètica d'aquests establiments està tan perfilada com la gastronomia, com proven les selectes cartes de plats i vins dels seus restaurants. Aquests hotels, de dimensions gairebé familiars, adaptats a tots els gusts i necessitats, converteixen la visita a Palma en una experiència única.

MÉS INFORMACIÓ:

Associació Hotelera de Palma 
Tel. (+34) 971 706 006
www.visit-palma.com

Associació Hotelera de Platja de Palma
Tel. (+34) 971 267 654
platges.palma.cat  

Palma ofereix al visitant experiència i qualitat en la seva variada gamma d'hotels, des dels que es troben ben al centre als situats davant les platges del municipi.

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023

Menú de navegacióMenú de navegació