Publicador de continguts


Primera presa de contacte entre els equips de turisme del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma


25 de juliol de 2023

S’han reunit a la Misericòrdia, encapçalats pel conseller insular Marcial Rodríguez i el tinent de batle Javier Bonet

Palma, 25 de juliol de 2023.- El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma han mantingut aquest dimarts la primera presa de contacte dels equips de turisme de totes dues institucions, encapçalats pel conseller insular Marcial Rodríguez i el tinent de batle Javier Bonet.

La reunió ha tingut lloc a les dependències de la Misericòrdia, seu del Departament de Turisme del Consell, i hi han participat també els directors insulars Susanna Sciacovelli, Clara del Moral i Pedro Mas, i la directora general de Turisme i Restauració de Cort, Victòria Mulet.

Durant la trobada, els equips turístics del Consell i l’Ajuntament de Palma han marcat les prioritats destinades a presidir la relació de cooperació de les dues institucions en matèria de foment i promoció de la principal activitat econòmica de Palma i de l’illa de Mallorca.

En aquest sentit, el tinent de batle de Turisme i Restauració, Javier Bonet, ha remarcat la necessitat que, en aquesta nova legislatura, “s’aposti per la coordinació entre les diferents àrees polítiques per tal d’oferir un millor servei a la ciutadania, especialment en una qüestió tan summament transversal com és la indústria vacacional”.

 

 

Data darrera modificació: 25 d’agost de 2023